Reserveren

Gezien de omstandigheden en maatregelen rondom COVID-19 werken wij uitsluitend met reserveringen, zowel voor lunch als diner.

Om een soepel en verantwoord verloop te garanderen en zoveel mogelijk gasten de mogelijkheid te bieden onze brasserie een bezoek te brengen, zullen wij werken met shifts. Uw lunch reservering zal hierdoor worden beperkt tot 45 minuten en diner tot 90 minuten.

Daarnaast is het tot in ieder geval 30 juni alleen mogelijk te reserveren voor maximaal 4 personen. Indien u met 3 of 4 personen wenst te reserveren, dient u uit hetzelfde huishouden te komen.

Ook willen wij jullie erop wijzen dat het helaas niet mogelijk is specifieke tafels binnen, of op het terras te reserveren. Wij zullen ons uiterste best doen iedereen te voorzien van de gewenste plek, maar kunnen niks beloven.

Wij hopen uiteraard dat deze situatie snel zal versoepelen en wij meer gasten en groepen in goede gezondheid kunnen verwelkomen. Wij vertrouwen tot die tijd op uw medewerking en danken u alvast voor uw begrip!